10. srpna 2014

Paprikové Soltino Chips

Nejsem tak hloupá naivka, abych čekala od chipsů z Kauflandu zázraky. Za cca deset káčé? Fakt ne. Ale na druhou stranu, ne všechny supermarketové chipsy musí být zákonitě i shity. Třeba takové paprikové z Penny byly ucházející, pokud si dobře pamatuju.

Každopádně paprikové Soltino z Kauflandu byly největší hnus, který mi v poslední době přistál v žaludku! Že produkt samotný byl plný glutamanů a oxidů, to je asi jako divit se, že je v koblize marmeláda. To si nechte do poradny o zdravé stravě. Tyhle chipsy byly odpudivé už svým vzhledem. Asi v každém balíčku jakékoliv značky narazíte na pár pročernalých exemplářů. Óká. Proč mi přišlo, že tady tu byla záležitost každé druhé brambůrky (to přinejlepším?) Ale dejme tomu. Máme otrlé zažívací trakty, vzhůru do toho!

I chuťově se jednalo o jeden velký fail. Ani papriková (glutamanová) vrstva nedokázala skrýt tu spáleninu. Vážně. Paprikové Soltino Chips byl jeden velký balíček spálených brambůrek. Ono i když se podíváte na třetí fotografii, to, co se zdá být jako dost hustá super vrstva sladké papriky, je jenom rádoby maskovaná spálenina. Fuj! A to se na zadní straně ještě píše: "složení: vybrané odrůdy brambor". No, fantazii teď snad ani používat nebudu!

Takže můj názor je jasný, a vy nebuďte hloupí a za tenhle šmejd od šmejdů nic nevyhazujte, byť by to mělo být jenom těch hloupých deset kaček. Jeden takový balíček na vás možná nezanechá doživotní následky, ale už jenom z principu: Těmhle podvodníkům skutečně dobrovolně nevěnujte do kapsy ani halíř! Kde to, sakra, jsme, aby se někdo odvažoval tohle prodávat lidem!?

Hodnocení: 1/10 "Sodoma Gomora!"


Vybrané odrůdy brambor=Ty plesnivé a proděravělé, co se už na nic jiného nedaly použít.

Asi myši, ne? (I když téma "Kaufland a myši" bych coby očitý svědek raději ani nerozebírala...)

Žádné komentáře:

Okomentovat